Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gençlerbirliği - Yeni Malatya / Malatya geri düşüp 4 gol attı!

Gençlerbirliği - Yeni Malatya / Malatya geri düşüp 4 gol attı!. Gibi aradıklarınız bu haberde yer alıyor. Gençlerbirliği, yeni malatyaspor yarı alanında baskı sonucu topun sahibi oldu. Malatya temsilcisi, ligde yaptığı son 2 maçta mağlup oldu. Haftasında yeni malatyaspor sahasında gençlerbirliği'ni konuk ediyor. 04.07.2020 | süper lig | 30.

Bu sonuçla puanını 14'e yükselten gençlerbirliği 11. Hafta maçında gençlerbirliği ankara 19 mayıs stadında evkur yeni malatyaspor'u konuk etti. Gençlerbirliği, yeni malatyaspor yarı alanında baskı sonucu topun sahibi oldu. Bu beraberliğin ardından btcturk yeni malatyaspor 29, gençlerbirliği 32 puana ulaştı. Gençlerbirliği yeni malatya nasıl canlı izlenir?

Yeni Malatya hedef büyüttü - Son dakika BtcTurk Yeni Malatyaspor haberleri - Fotomaç
Yeni Malatya hedef büyüttü - Son dakika BtcTurk Yeni Malatyaspor haberleri - Fotomaç from iaftm.tmgrup.com.tr
Süper ligin 30.haftasında 4 temmuz cumartesi günü 18.30'da yeni malatya stadyumu'nda gençlerbirliği ile karşılaşacak olan. Süper lig'de 30 hafta sonunda gençlerbirliği'nin 32, yeni malatyaspor'un ise 29 puanı bulunuyor. Haftasında yeni malatyaspor sahasında gençlerbirliği'ni konuk etti. Haftasında ateş hattında kritik maçta yeni malatyaspor, gençlerbirliği'ni konuk etti. Gençlerbirliği bu dakikada öne geçti. Dk.18 semih kaya (yeni malatya), dk.71 ayite (gençlerbirliği). Gençlerbirliği, yeni malatyaspor yarı alanında baskı sonucu topun sahibi oldu. Malatya o zamanlar da b*k gibi top oynuyormuş.

Farnolle xx, chebake xx, mina xx, hadebe xx, karim hafez xx, murat xx (kjartansson dk.

Bu sonuçla evkur yeni malatyaspor 37 puana yükseldi. 04.07.2020 | süper lig | 30. Kıran kırana mücadelede kazanan olmadı. Öte yandan btcturk yeni malatyaspor teknik direktörü sergen yalçın'ın kasımpaşa maçı sonrası aldığı ceza bu maçla birlikte sona erdi. Düşme potasını yakından ilgilendiren mücadelede malatya ekibi evinde gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Süper lig'de 30 hafta sonunda gençlerbirliği'nin 32, yeni malatyaspor'un ise 29 puanı bulunuyor. Sırada yer aldı.yeni malatyaspor ise 20 puanla 6. Bu sonuçla alt sıralarda mücadele iyice kızıştı. Yeni malatya tek attı 3 aldı! Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Malatya o zamanlar da b*k gibi top oynuyormuş. Yeni malatya stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada halis özkahya düdük çalacak. Alfabetik yeniden eskiye dolu dolu.

Bu beraberliğin ardından btcturk yeni malatyaspor 29, gençlerbirliği 32 puana ulaştı. Farnolle xx, chebake xx, mina xx, hadebe xx, karim hafez xx, murat xx (kjartansson dk. Konuk ekip gençlerbirliği, btcturk yeni malatyaspor'a karşı deplasmanda oynamasına rağmen zaman zaman daha iyi oyun ortaya koydu. Bu sonucun ardından yeni malatyaspor puanını 14'e çıkardı, gençlerbirliği ise 8 puanda kaldı. Alfabetik yeniden eskiye dolu dolu.

Evkur Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği haberi fotografı, fotografları
Evkur Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği haberi fotografı, fotografları from foto.haberler.com
Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor, gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Haftasında ateş hattında kritik maçta yeni malatyaspor, gençlerbirliği'ni konuk etti. Gençlerbirliği'nin tek golünü ise 9. Yeni malatya tek attı 3 aldı! Dk.34 benjamin tetteh (yeni malatya), dk.60 ertaç kendi kalesine (gençlerbirliği). Dakikada konuk ekip gençlerbirliği'nde ceza sahasında topla buluşan stancu'nun sol çaprazdan kaleye çektiği şutta top kaleci farnolle'de kaldı. Hafta | yeni malatya stadyumu. Gi̇ri̇ş 28.10.2017 15:54 güncelleme 28.10.2017 23:15 gençlerbirliği.

Gençlerbirliği bu dakikada öne geçti.

Dk.34 benjamin tetteh (yeni malatya), dk.60 ertaç kendi kalesine (gençlerbirliği). .karabük karaman kars kastamonu kayseri kilis kırıkkale kırklareli kırşehir kocaeli konya kütahya malatya manisa mardin mersin muğla muş nevşehir. Dakikada gençlerbirliği'nde candeias'ın sol korner direğine yakın bir noktadan ceza alanına yaptığı ortada hiçbir oyuncu dokunamayınca savunma topu uzaklaştırdı. Dk.18 semih kaya (yeni malatya), dk.71 ayite (gençlerbirliği). Abdulkadir bitigen xx, volkan ahmet narinç xx, mustafa savranlar xx. Düşme potasını yakından ilgilendiren mücadelede malatya ekibi evinde gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla yeni malatyaspor puanını 29'a, deplasman ekibi ise 32 puana yükseldi. Bir üstteki entry'ye göre haksız değilmişim. Hafta | yeni malatya stadyumu. Sırada yer aldı.yeni malatyaspor ise 20 puanla 6. Farnolle, chebake, mina, hadebe, murat yıldırım, acquah, donald, fofana, karim hafez, nbayishimiye, umut bulut. Yeni malatya tek attı 3 aldı! Dakikada konuk ekip gençlerbirliği'nde ceza sahasında topla buluşan stancu'nun sol çaprazdan kaleye çektiği şutta top kaleci farnolle'de kaldı.

Süper ligin 30.haftasında 4 temmuz cumartesi günü 18.30'da yeni malatya stadyumu'nda gençlerbirliği ile karşılaşacak olan. Hafta | yeni malatya stadyumu. Evkur yeni malatyaspor ile gençlerbirliği, süper lig tarihinde ilk kez bu sezon karşılaştı. Bu sonuçla alt sıralarda mücadele iyice kızıştı. Haftasında yeni malatyaspor sahasında gençlerbirliği'ni konuk etti.

Malatya'nın kafası çalıştı! - Son dakika BtcTurk Yeni Malatyaspor haberleri - Fotomaç
Malatya'nın kafası çalıştı! - Son dakika BtcTurk Yeni Malatyaspor haberleri - Fotomaç from iaftm.tmgrup.com.tr
Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İşte g.birliği yeni malatya maçının geniş özeti ve golü. Dakikada gençlerbirliği'nde candeias'ın sol korner direğine yakın bir noktadan ceza alanına yaptığı ortada hiçbir oyuncu dokunamayınca savunma topu uzaklaştırdı. Öte yandan btcturk yeni malatyaspor teknik direktörü sergen yalçın'ın kasımpaşa maçı sonrası aldığı ceza bu maçla birlikte sona erdi. Evkur yeni malatyaspor, fenerbahçe ve trabzonspor karşılaşmalarında kalesinde 6 gole engel olamazken sadece bir gol atabildi. Kıran kırana mücadelede kazanan olmadı. Abdulkadir bitigen xx, volkan ahmet narinç xx, mustafa savranlar xx yeni malatyaspor: Haftasında gençlerbirliği evinde yeni malatyaspor'u konuk etti.

Malatya o zamanlar da b*k gibi top oynuyormuş.

Yeni malatya stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada halis özkahya düdük çalacak. Hafta maçında gençlerbirliği ankara 19 mayıs stadında evkur yeni malatyaspor'u konuk etti. Farnolle xx, chebake xx, mina xx, hadebe xx, karim hafez xx, murat xx (kjartansson dk. Bir üstteki entry'ye göre haksız değilmişim. Öte yandan btcturk yeni malatyaspor teknik direktörü sergen yalçın'ın kasımpaşa maçı sonrası aldığı ceza bu maçla birlikte sona erdi. Yeni malatyaspor, bu sezon ligde oynadığı 5 maçta 5 puan alırken; Düşme potasını yakından ilgilendiren mücadelede malatya ekibi evinde gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Haftasında ateş hattında kritik maçta yeni malatyaspor, gençlerbirliği'ni konuk etti. Haftasında yeni malatyaspor sahasında gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Abdulkadir bitigen xx, volkan ahmet narinç xx, mustafa savranlar xx yeni malatyaspor: Dakikada gençlerbirliği'nde candeias'ın sol korner direğine yakın bir noktadan ceza alanına yaptığı ortada hiçbir oyuncu dokunamayınca savunma topu uzaklaştırdı. Geçen hafta sahasında yukatel denizlispor 'a yenilen mert nobre yönetimindeki başkent ekibi, bu mağlubiyeti malatya deplasmanında telafi etmeye çalışacak. Gençlerbirliği yeni malatya maçını bein sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Post a Comment for "Gençlerbirliği - Yeni Malatya / Malatya geri düşüp 4 gol attı!"